O nama

                                logoo

UDRUGA ZA OBUKU VRATARA “Vratari Istra”

oib: 76421921788

IBAN : ERSTE bank HR8224020061100795486

U Puli ,od ove kalendarske godine službeno djeluje Škola za vratare „Vratari Istra“ koju provodi istoimena udruga ,osnovana kako bi  kroz planirane trening kampove kao i kroz treninge za vratare svih dobnih uzrasta provodila obuku nogometnih vratara.

U tijeku su upisi svih dobnih uzrasta u  Školu za vratare pa stoga molimo da se svi zainteresirani jave na broj mobitela ili mail.

                                                                                               Ideja

Zamisao i ideja vodilja za ovu stranicu bila je prezentirati rad sa vratarima od osnova pa sve do zahtjevnijih vratarskih treninga ,a sve s ciljem poboljšanja rada sa vratarima u svim dobnim uzrastima.

Kao bivši vratar svjestan sam da se vratar može postati samo velikom voljom i kvalitetnim radom, dok  je obuka vratara u većini slučajeva nepoznanica trenerima koji rade sa momčadima,a iako su svjesni koliko im je kvalitetan vratar potreban  nemaju iskustva, a vjerojatno niti  vremena da odvoje dio treninga samo da bi se  posvetili  vrataru.

Ova stranica je prvenstveno namijenjena trenerima koji shvaćaju kako se dugogodišnji nerad sa vratarima itekako vidi u svim uzrasnim kategorijama (govorim isključivo za istarsku regiju koja mi nije strana,mada će se i druge regije vjerojatno prepoznati ) te da jako malo školovanih vratara izlazi iz škola nogometa.

Sadržaji sa ove stranice biti će dostupni svima, a očekujem sugestije kolega trenera kako bi stranica bila što kvalitetnije popunjena.

 

Trener

Goran Vujica – trener vratara

Tel: +38598701584

Email: goran.vujica1974@gmail.com